Cabin Zero - La companya de viatge perfecta

Cabin Zero - La companya de viatge perfecta

Cabin Zero - La companya de viatge perfecta

Tot va començar al 1993, quan Neil Varden acabava els seus estudis a la universitat, al Regne Unit. Com molts dels recentment graduats, Neil volia començar a treballar, però buscar treball mai ha sigut una tasca fàcil. Així que abans d'això, va decidir buscar-se a sí mateix, i ho va fer en forma d'aventura: va marxar a viure a l'Índia durant 6 setmanes. Va ser un viatge inolvidable, que va acabar desencadenant en 2 viatges de tornada més a la ciutat de Bombay (anomenada llavors, ara coneguda com Mumbai).

Viatjar tant i per aquest tipus de països va fer a Neil adonar-se' d'una cosa: necessitava una maleta més còmoda que pogués portar amb ell a tot arreu, i que també fos segura. Aquesta necessitat i l'aparició de les companyies LOW COST en el mercat de les companyies aèries van fer veure la llum a Varden.

Necessitava una maleta de cabina que pesés poc, fos durable i també estaria bastant bé que es pogués fer servir com a motxilla per acompanyar-lo a tot arreu, ja que li agradava moure's molt en cadascún dels seus viatges.

I d'allà van nèixer les motxilles Cabin Zero:

- Motxilles de la mida perfecta per a viatjar en cabina amb totes les principals companyies aèries

- Lleugeres

- Amb nanses laterals per a portar-les com a bossa/maleta

- Diferents estils

- Amb seguimient Okoban (número identificador per a cadascuna d'elles)

- Garantia de 10 anys

- Materials de qualitat

- Cremalleres YKK amb tancament per a candau

 

I el millor: en un munt de colors diferents, entre els quals es difícil escollir. A les nostres botigues Catbag a Barcelona podràs trobar més de 10 colors diferents per escollir a la teva companya de viatge perfecta.

Pots fer un cop d'ull a les nostres motxilles Cabin Zero AQUÍ

1 Comments

  • Avatar
   Christian
   jul 11, 2018

   A ver, son preciosas, muy espaciosas y como maleta de mano para cabina cumplen perfectamente, pero...... como mochila para viajar pateando la India la verdad es que no son nada cómodas por tres puntos muy muy flacos: sin cincha esternón (hombros se cargan mucho); sin cincha cintura (no apoyas peso en cadera y cansa la espalda/hombro); y mucho volumen atrás, lejos de la espalda. Yo tengo 2 y me encantan, pero si quieres caminar tiempo con ellas, ni se te ocurra comprarlas. Hay opciones mucho mejores para eso.

DEJA UN COMENTARIO

* Nombre:
* E-mail: (Not Published)
   Sitio Web: (Site url withhttp://)
* Comentario:

Please wait...