Sobre Nosaltres

Sobre nosaltres

CATBAG va nèixer el 1979 sota el nom de "bolsos Eva s" com una empresa familiar dedicada a la fabricació i distribució de bosses per a la dona. Aviat vam obrir el primer punt de venta al públic i durant molts anys, la fabricació i la venta al detall van ser agafades de la mà.

Degut al èxit d'aquesta última iniciativa i a la bona resposta del públic, el ventall de productes va anar creixent fins el punt en que vam decidir donar un altre pas endavant.  Va ser llavors quan la nostra activitat de producció va cessar i vam centrar tots els nostres esforços en l'actual projecte. Aquella primera petita botiga es va convertir en el que som actualment: un gran establiment de venta al públic, referència en el nostre sector, amb una gran oferta d'articles de marroquineria, bosses, maletes, motxilles i complements de tot tipus.

Tot això ho hem pogut aconseguir gràcies a la combinació de l'experiència, la professionalitat, l'especialització, el tracte familiar i la comercialització de les millors marques. Ara hem donat l'últim pas: el salt a la xarxa.

Agraïm la confiança i la fidelitat a tots els clients, proveïdors, amics i, en definitiva, a tots aquells que han fet possible que CATBAG segueixi a la primera línia després de tant de temps.Please wait...